Persbericht | 5 min Leestijd

Design Solutions richt 3D Printer leverancier Layertec op

Arnaud Kooij
07-04-15

Design Solutions, toonaangevende leverancier van SOLIDWORKS en aanverwante oplossingen in de Benelux, heeft besloten om een nieuw bedrijf op te richten.

“Voor ons als bedrijf is het starten van het aanbieden van 3D printers een zeer logische volgende telg aan ons product portfolio”, aldus Arnaud Kooij, directeur Design Solutions. “De basis voor 3D printers zijn immers de 3D modellen van bijvoorbeeld SOLIDWORKS. Middels deze strategische stap zijn wij in staat om een completer aanbod van producten en diensten te leveren waarmee onze klanten hun product ontwikkeling kunnen versnellen en innovatie verhogen”.

Gezien de strategische focus heeft Design Solutions besloten een nieuw bedrijf hiervoor op te richten, met een volle focus op deze activiteit. Het zusterbedrijf draagt de naam Layertec en zal haar kantoor houden in het bedrijfsgebouw van Design Solutions. Middels de wisselwerking met Design Solutions en ander zusterbedrijf Simuleon (voor high-end simulatie) ontstaat er een krachtige combinatie van producten, service en diensten voor de maakindustrie in de Benelux.

Advies nodig?

We denken graag met je mee!

Contact opnemen