Nieuws | 5 min Leestijd

Introductieseminar betaalbaar 3D metaalprinten in kantooromgeving

Dennie Rijk
10-05-18

Na twee drukbezochte introductieseminars in Nederland en overweldigend veel belangstelling, organiseren we eind deze maand een extra introductieseminar rondom Desktop Metal printers in Antwerpen!

Op donderdag 31 mei aanstaande presenteren wij als exclusief reseller voor de Benelux de twee printers van Desktop Metal die de productie van metalen onderdelen fundamenteel gaan veranderen. Daarbij zal de speciaal uit Amerika overgekomen gastspreker Cory Haas, Channel Sales Manager van Desktop Metal, u meenemen in de eindeloze mogelijkheden die de revolutionaire printers bieden.

Desktop Metal Studio System 

Desktop-Metal-Seminars

De eerste en enige totaaloplossing voor het in-house printen van complexe metalen onderdelen. Direct naast het bureau van de engineer, zonder aanvullende veiligheidsmaatregelen. Ook speciale voorzieningen zijn overbodig; stroom en internet zijn voldoende. Metaalprinten met de Desktop Metal Studio System is tot 10 keer goedkoper en versnelt het proces van prototyping significant. 

Desktop Metal Production System

Production system

Het eerste 3D metaalprintsysteem voor massaproductie. Concurrerend met traditionele productieprocessen dankzij een tot 100x hogere productiesnelheid en hoogwaardige kwaliteit, tegen een lage stuksprijs.

Advies nodig?

We denken graag met je mee!

Contact opnemen