Nieuws | 5 min

Layertec aanwezig op RapidPro 2016

Dennie Rijk
15-02-16

Op 1, 2 en 3 maart vindt RapidPro 2016 plaats, de belangrijkste beurs in de Benelux rondom prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling. Layertec is aanwezig met een stand (nummer 29) waarbij diverse mogelijkheden en toepassingen van 3D printing worden gepresenteerd. Tevens verzorgt Arnaud Kooij, directeur van Layertec, tijdens de beurs op woensdag 2 maart de presentatie “Design for Additive Manufacturing. Haal maximaal rendement uit 3D printen.” De toegang tot RapidPro 2016 is gratis

Ervaar de kracht van 3D printing

Op de stand van Layertec (nummer 29) vindt u:
• Verschillende 3D printmodellen en -prototypes. Voel en ervaar zelf de kwaliteit;
• Onze 3D printexperts. Leg uw vraagstukken voor m.b.t. 3D printing; wij adviseren u graag;
• Onze professionele 3D printers. Aanschouw live de ontwikkeling van een 3D printmodel;
• Meer informatie over de grensverleggende mogelijkheden van PolyJet en FDM printers.

De presentatie: Design for Additive Manufacturing

Additive manufacturing en 3D printen bieden ongekende vormvrijheid. Om deze te maximaliseren, dient het ontwerp hier wel op aan te sluiten. Hoe haalt u dan het maximaal rendement uit 3D printen? Deze presentatie gaat in op diverse aspecten om uw product zo optimaal mogelijk te ontwerpen voor 3D printen; van nieuwe ontwerpregels tot topologie optimalisatie. Kortom: Design for Additive Manufacturing! De presentatie wordt gegeven op woensdag 2 maart om 14.15 uur op RapidPro 2016 in Veldhoven.

Over de spreker

Arnaud Kooij studeerde Werkbouwkunde aan de Universiteit Twente. Hierna was hij via SOLIDWORKS actief betrokken bij de 3D CAD revolutie. In 1998 richtte hij Design Solutions op en helpt nu meer dan 2.000 bedrijven met het optimaliseren van ontwerp- & productieprocessen door middel van 3D CAD, 3D printing en simulatie oplossingen.

Over RapidPro 2016

Op 1, 2 en 3 maart vindt RapidPro 2016 plaats. Vooraanstaande organisaties en sprekers zullen aanwezig zijn om de laatste innovaties uit het vakgebied te presenteren. De hele keten van design tot manufacturing is hier vertegenwoordigd.

RapidPro is uitgegroeid tot de belangrijkste beurs in de Benelux rondom prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling.

Een belangrijke prototyping/productie techniek op RapidPro is 3D-printing. Maar ook allerlei andere technieken zijn uitgebreid vertegenwoordigd. Op RapidPro vindt men de hele keten van idée tot product.

Advies nodig?

Contact opnemen