Nieuws | 5 min Leestijd

Nieuw in ons assortiment: hoogwaardige Ultimaker 3D printers van Nederlandse bodem

Dennie Rijk
17-05-18

Om nog beter in te spelen op de behoefte van professionals introduceert Layertec met trots een brede range Ultimaker 3D printers*. Deze printers van Nederlandse bodem staan bekend om hun professionele kwaliteit, hoge betrouwbaarheid en grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Van verfijnde prototypes tot eindonderdelen van industriële kwaliteit: print alles direct vanaf uw bureau.

Heeft u al een Ultimaker printer? Wij leveren ook materialen en onderdelen.

Ultimaker-S5

Ultimaker S5

Deze bijzonder gebruiksvriendelijke desktop 3D printer vervaardigt de grootste prints van het Ultimaker assortiment. De nauwkeurige geprinte onderdelen van industriële kwaliteit zijn ideaal voor snelle prototypes, on demand tooling en onderdelen voor eindgebruik. Het uitermate betrouwbare dual extrusion systeem zorgt dat ook de meest geavanceerde modellen en ingewikkelde geometrieën geprint kunnen worden.

Ontdek hier alles over de Ultimaker S5

Ultimaker 3 en 3 extended

Ultimaker 3

Realiseer complexe, hoogwaardige prints dankzij het unieke auto-nozzle liftsysteem, de professionele bouw- en supportmateriaalcombinaties en verwisselbare print cores. De gebruiksvriendelijke interface van de Ultimaker 3 en eenvoudig kalibratieproces zorgen voor een snelle bediening van de Dual Extrusion desktop printer. Bovendien zijn met 10 hoogwaardige materialen de mogelijkheden nagenoeg eindeloos. Ook verkrijgbaar in extended variant met een bouwvolume van 215 x 215 x 300 mm.

Ontdek hier alles over de Ultimaker 3

Ultimaker-2+-extended

Ultimaker 2+

De Ultimaker 2+ is een gebruiksvriendelijke printer met een enorm scala aan mogelijkheden: van functionele prototypes tot op maat gemaakte tools. Altijd van hoogwaardige en robuuste kwaliteit. De printer biedt oplossingen voor de meest voorkomende uitdagingen op het gebied van 3D printen zoals het printen van schuine oppervlakken (overhang) en bridges. Ook verkrijgbaar in extended variant met een bouwvolume van  223 x 223 x 305 mm.

Ontdek hier alles over de Ultimaker 2+

Advies nodig?

We denken graag met je mee!

Contact opnemen