Mar 17, 2020 3:12:43 PM

We willen je graag informeren over de maatregelen die wij hebben genomen om verdere verspreiding van Covid-19 te helpen voorkomen.  

Op 14 november heeft Layertec haar nieuwe webshop gelanceerd. In de online shop kunnen snel en gemakkelijk 3D printers, toebehoren en materialen van Ultimaker en Formlabs worden besteld.

AWL-Techniek neemt als eerste in de Benelux Desktop Metal Studio System+ in gebruik, geleverd door Layertec. De 3Dmetaalprinter zorgt voor ongekende nieuwe mogelijkheden. Vooral de vrijheid in ontwerp en de korte tijd van idee tot product zijn essentieel voor AWL”, aldus Wouter Zweers, Technology Manager bij AWL.

Desktop Metal Studio System + op kantoor van Layertec in Zaltbommel

Ons lange wachten is beloond en hoe?! De eerste 3D metaalprinter van Nederland, staat exclusief bij Layertec op kantoor! We presenteren je de Desktop Metal Studio System +.

Christian Donzel, oprichter Visiativ (links) en Arnaud Kooij, directeur Dimensions Group

Visiativ heeft een meerderheidsbelang verworven in de Dimensions Groep, leverancier van SOLIDWORKS oplossingen en diensten, alsook 3D-printers in de Benelux. De exclusieve onderhandelingen werden op 15 november aangekondigd en werden onlangs afgerond. Visiativ kan hiermee nu haar SOLIDWORKS klanten ondersteunen in zeven landen (Frankrijk, Zwitserland, Marokko, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Luxemburg).

Ontvang direct de nieuws updates in uw mailbox

Recente blogs