Mar 20, 2019 1:51:54 PM
Exclusief-Desktop-Metal-Studio-System

Desktop Metal Studio System + op kantoor van Layertec in Zaltbommel

Ons lange wachten is beloond en hoe?! De eerste 3D metaalprinter van Nederland, staat exclusief bij Layertec op kantoor! We presenteren je de Desktop Metal Studio System +.

Dit is dé oplossing voor in-house metaal printen, gewoon in een kantooromgeving. Aan Layertec de eer om deze baanbrekende 3D metaalprinter exclusief als eerste in Nederland te mogen presenteren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Layertec legt uit: “Met de nieuwe 3D-metaalprinters van Desktop Metal, het Studio System en Production system, wordt 3D-metaalprinten bijzonder interessant voor de industrie."

Desktop Metal Studio System 3D-metaalprinter is kantoorvriendelijk en kan zonder aanvullende veiligheidsmaatregelen gebruikt worden. De printers zijn daarnaast gunstig in aanschafprijs. Studio System omvat een compleet platform inclusief printer en sinteroven, die samen complexe geometrieën in metaal kunnen creëren. Direct naast het bureau van de designer.


Over Desktop metal

Desktop Metal herontdekt de manier waarop engineering- en productieteams metalen onderdelen produceren; van prototyping tot massaproductie. Desktop Metal is opgericht om een probleem aan te pakken, namelijk het afdrukken van 3D-metalen toegankelijk maken voor technische teams.

In 2013 werkte CEO Ric Fulop samen met toonaangevende experts op het gebied van materiaalkunde, engineering en 3D-printen. Hun werk samen in de loop van twee jaar heeft meerdere onafhankelijke uitvindingen bijeengebracht om de basis te vormen voor de technologie van Desktop Metal.

Ontvang direct de nieuws updates in uw mailbox

Recente blogs