Na twee drukbezochte introductieseminars in Nederland en overweldigend veel belangstelling, organiseren we eind deze maand een extra introductieseminar rondom Desktop Metal printers in Antwerpen!

Vol trots introduceren wij de revolutionaire 3D metaalprinters van Desktop Metal: betaalbare toptechnologie die in kantooromgevingen kan worden gebruikt. Zonder aanvullende veiligheidsmaatregelen! Layertec is exclusief distributeur van Desktop Metal in de Benelux. In januari en februari kunt u alles te weten komen over de toekomst van 3D metaalprinten, tijdens onze introductieseminars. 

Na de succesvolle en volgeboekte learn & lunch sessies 'Introductie in 3D printing' in Eindhoven en Zwijndrecht organiseert Layertec op woensdagochtend 7 december een herhalende sessie in het Van der Valk Hotel bij Apeldoorn. Inschrijven is gratis.

Bruchem, 17 maart 2016 – Op woensdag 13 april organiseert Layertec gratis de learn & lunch sessie ‘Introductie in 3D printing’ op de High Tech Campus in Eindhoven. In een kleine ochtend worden bedrijven meegenomen in de wereld van 3D, worden alle ins & outs verteld over 3D printen en komen diverse praktijkcases aan bod. Na de presentatie wordt afgesloten met een compleet verzorgde lunch en is er de mogelijkheid om diverse 3D printmodellen te bestuderen en vragen te stellen aan de 3D print experts van Layertec. Na de sessie kunnen deelnemers antwoord geven op de vraag: Is 3D printing interessant voor mijn organisatie?

Bruchem, 15 februari 2016 – Op 1, 2 en 3 maart vindt RapidPro 2016 plaats, de belangrijkste beurs in de Benelux rondom prototyping, (low volume) productie en productontwikkeling. Layertec is aanwezig met een stand (nummer 29) waarbij diverse mogelijkheden en toepassingen van 3D printing worden gepresenteerd. Tevens verzorgt Arnaud Kooij, directeur van Layertec, tijdens de beurs op woensdag 2 maart de presentatie “Design for Additive Manufacturing. Haal maximaal rendement uit 3D printen.” De toegang tot RapidPro 2016 is gratis